Hoi! Ik ben Hetty Hanekamp

En ik wil zoveel mogelijk leidinggevenden en ondernemers veel luier laten worden! 

Jij krijgt daardoor meer ruimte om je eigen dingen te doen. Je team gaat fijner samenwerken en betere resultaten bereiken.  En jullie allemaal krijgen nog meer plezier in je werk. 

Meer dan 25 jaar kennis en ervaring om te delen

Mijn rugzak zit vol kennis en ervaring over communicatie, beïnvloeding, samenwerking, gedrag, manieren van denken en kijken naar situaties, vastgeroeste patronen.

Razend geïnteresseerd ben ik in mensen en hoe ze elkaar beïnvloeden. Dat begon tijdens mijn studie commerciële economie, bij het vak consumentengedrag. Toen ik een paar jaar later vastliep als leidinggevende, ben ik helemaal in het beïnvloeden en motiveren gedoken. 

Ik wilde weten hoe ik mensen zelf hun werk kon laten doen in plaats van mij voor hun karretje te spannen. 

Daar waren ze namelijk heel goed in. En ik liet dat gebeuren. 

Sindsdien lees ik hier heel veel over. En volg ik trainingen en opleidingen die daarmee te maken hebben. De laatste jaren wordt veel ontdekt over de werking van ons brein. Dat geeft ook weer mooie, bruikbare inzichten. Het verklaart veel van waarom we doen wat we doen. Al deze ruim 25 jaar kennis en ervaring gebruik ik om leidinggevenden en hun teams een boost te geven.

In 2004 heb ik een carrière switch gemaakt. Van het commerciële vak naar HR. Voor mij staat dat voor Human Relations i.p.v. human resources.

Vanuit die rol ging ik leidinggevenden coachen. 

Eigenlijk verschillen commercie en HR niet zoveel. Het gaat in beide gevallen over het beïnvloeden van het gedrag van mensen. Bij marketing wil je dat ze bij je kopen. Bij HR wil je dat ze hun werk doen op een manier die bij het bedrijf, bij jou en bij henzelf past. En dat jullie bepaalde resultaten met elkaar halen. 

Dit brengt me bij jou! 

Met de leidinggevenden bij mijn opdrachtgevers, en met de leidinggevende die ik train, spar ik over die ‘gedoe-situaties’. Vaak is de onderliggende vraag: ‘Hoe ga je dat gesprek met die medewerker zo aan dat zij/hij je feedback toepast én gemotiveerd blijft. 

Daar hebben we het dan over. De leidinggevende die medewerker en het team kent en ik vanuit mijn rol als HRM-er, teamcoach of trainer. Samen komen we dan naar een manier waarop je dat gesprek kunt voeren. Welke vragen je kunt stellen. Wat je wilt dat je medewerker gaat doen en wat jij gaat doen.

Vooral over wat die medewerker gaat meer doen. en jij minder. Daar daag ik je op uit. Want, hé, we hebben het over LUI Leidinggeven! 

Leidinggevenden en ondernemers waarderen dit het meest!

Het sparren vinden ze onbetaalbaar! Dat arbeidsovereenkomsten en salarissen kloppen geloven ze allemaal wel. Maar die gesprekken over 'Hoe dan.....' dat ervaren zij als de echte toegevoegde waarde. 

Ik merk ook op feestjes, (netwerk)borrels, verjaardagen dat managers en leidinggevenden behoefte hebben aan dat gesprek. Ik kom altijd wel iemand tegen die ook een ‘gedoe’-vraag heeft. Die ook graag LUI-er wil leidinggeven. En die dan na afloop zegt: ‘Konden we dat maar vaker doen.’

Een mooie vraag voor mij ook. ‘Hoe kan ik meer leidinggevenden helpen LUI -er te worden? Hoe kan ik met meer leidinggevenden sparren?’Zonder dat meteen bakken tijd, energie en geld kost. 

Gelukkig hebben we internet en allerlei gave online tools waardoor het heel gemakkelijk is om jou verder te helpen! 

Zin om ook een LUI-e leidinggevende te worden?

Download dan dit korte en krachtige e-book. 

Tipje van de sluier: als kleuter was je er waarschijnlijk irritant goed in. Kwestie van oppoetsen dus! 

Na het lezen:

1. Begrijp je dat LUI Leidinggeven gaat over iedereen laten doen waarvoor ze zijn aangenomen

2. Ben je schooljuf/meester af

3. Laat je je niet meer zomaar voor een karretje spannen 

4. Kun je deze supervaardigheid optimaal inzetten in ieder situatie die je wilt. Ook bij je pubers thuis....

50%
Vul je gegevens in en krijg jouw exemplaar in je e-mail box
Het e-book staat voor je klaar. Gratis. Waar mag ik het naar toe sturen?
Jouw gegevens zijn veilig. Wij doen niet aan spam.
Ik start NU met LUI-er worden
Een competentie die je snel kunt doorontwikkelen! Omdat ie zo leuk is.